Prodaje se WEB SHOP platforma koja nudi proizvode za opremanje doma

15,000€

Details

Nudimo web shop platformu za opremanje doma www.omnia-shop.hr.

Nudimo kompletan WEB shop u paketu s automatiziranim Odoo ERP sustavom u kojem se nalazi baza s preko 3500 proizvoda, ugovorenim dobavljačima i sustavom podrške. Shop je online od ožujka 2020. Unatrag 3 mjeseca odrađena je kompletna SEO optimizacija proizvoda. Trenutno imamo u prosjeku 300 posjeta korisnika dnevno s tendencijom rasta. Ostvarujemo mjesečni prihod od 10 000 eura bez oglašavanja.
Sustav se bazira na dropshipping principu. Kompletna baza proizvoda koja se nalazi na shopu je lagerska roba kod naših ugovorenih dobavljača. Kada kupac kupi proizvod, proizvod se naručuje automatizmom kod dobavljača te se direktno šalje kupcu. Prednost ovakvog sustava je poslovanje bez vlastitog lagera, već se koristi lager dobavljača, te se smanjuje trošak logistike. Platforma je odlična prilika za tvrtke koje posluju u bilo kojem segmentu opremanja doma, nemaju web shop ili razmišljaju o prelazak na moderniji ERP sustav. Projekcija prihoda za 2021 godinu je oko 300 000 eura s prosječnom maržom od 25-30%

– web shop je izrađen na wordpress platformi te je integriran s Odoo ERP sustavom
– integracija je osmišljena na način da je ERP centralno mjesto matičnih podataka.
– matični podaci proizvoda putem importa ulaze u ERP sustav te se automatizacijom prenose na web shop gdje je potrebno urediti slike, teks i SEO optimizaciju.
– narudžbe kupaca preko web shopa ulaze u ERP sustav gdje se vrši daljnja obrada
– web shop sadrži preko 3500 proizvoda na kojima je odrađena SEO optimizacija
– baza s ugovorenim dobavljačima i rabatima

  • ID: 4513
  • Published: 07/12/2020
  • Last Update: 07/12/2020
  • Views: 981