Pravila o privatnosti

Pravila o privatnosti – BizzWithMe.com

BizzWithMe.com (“Mi”) obvezuju se na zaštitu i poštivanje vaše privatnosti.

Ova politika (zajedno s našim uvjetima korištenja i svim drugim dokumentima na koje se odnosi) postavlja osnovu na kojoj ćemo obrađivati sve osobne podatke koje prikupimo od vas ili koje nam vi dostavite. Molimo pročitajte sljedeće kako biste razumjeli naše stavove i prakse u vezi s vašim osobnim podacima i kako ćemo se prema njima odnositi.

Za daljnje informacije o našim Pravilima privatnosti kontaktirajte:

Ulica Hrvatske Republike 17b, 31000 Osijek, Hrvatska

support@bizzwithme.com

INFORMACIJE KOJE MOŽEMO PRIKUPITI OD VAS

Možemo prikupiti i obraditi sljedeće podatke o vama:

IP ADRESE I KOLAČIĆI

Možemo prikupljati podatke o vašem računalu, uključujući tamo gdje je dostupna vaša IP adresa, operativni sustav i vrsta preglednika, za administraciju sustava i za prijavljivanje skupnih podataka našim oglašivačima. Ovo su statistički podaci o radnjama i uzorcima pregledavanja naših korisnika i ne identificiraju nijednu osobu.

Iz istog razloga podatke o vašoj općenitoj upotrebi interneta možemo dobiti pomoću datoteke kolačića koja je pohranjena na tvrdom disku vašeg računala, tableta ili drugog uređaja za pregledavanje weba. Kolačići sadrže informacije koje se prenose na tvrdi disk vašeg računala. Pomažu nam da poboljšamo našu stranicu i pružimo bolju i personaliziraniju uslugu. Omogućuju nam:

Možete odbiti prihvatiti kolačiće aktiviranjem postavke na vašem pregledniku koja vam omogućuje odbijanje postavke kolačića. Međutim, ako odaberete ovu postavku, možda nećete moći pristupiti određenim dijelovima naše web stranice. Ako niste prilagodili postavke preglednika tako da odbija kolačiće, naš će sustav izdavati kolačiće kada se prijavite na našu stranicu.

Za više informacija o kolačićima koji se koriste na ovom web mjestu, kliknite ovdje .

SNIMANJE POZIVA

Svi pozivi koji ulaze i izlaze iz ureda mogu se snimati radi praćenja kvalitete, obuke, usklađenosti i sigurnosti. To tvrtki omogućuje pregled kvalitete poziva i procjenu zadovoljstva korisnika. Pisani zapisi pružaju samo djelomične informacije, dok snimanje poziva pruža zaokruženiji prikaz i omogućuje nam da bolje razumijemo korisničko iskustvo i procijenimo primijenjene procese.

ZAŠTITA VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Nažalost, prijenos informacija putem interneta nije u potpunosti siguran. Iako nastavljamo s pregledom i poboljšanjem naše sigurnosne politike i činit ćemo sve da zaštitimo vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost vaših podataka prenesenih na našu web stranicu. Bilo kakav prijenos prenosite na vlastiti rizik i molimo vas da nam pomognete da vam pomognemo. Svakako osigurajte svoje osobne podatke, pristup vašim podacima zaštićen je lozinkom i vaša je odgovornost čuvati lozinku povjerljivom i ne dijeliti te podatke. Nakon što primimo vaše podatke, strogim ćemo postupcima i sigurnosnim značajkama pokušati spriječiti neovlašteni pristup.

UPOTREBA INOFRMACIJA

Osobni podaci dostavljeni na ovom web mjestu koristit će se u svrhe navedene u ovoj politici privatnosti ili u relevantnim dijelovima web stranice, a mi osiguravamo da imamo točnu zakonsku osnovu za prikupljanje osobnih podataka.

Informacije o vama koristimo na sljedeće načine:

Također možemo koristiti vaše podatke ili dopustiti odabranim trećim stranama da ih koriste kako bi vam pružili informacije o uslugama koje bi vas mogle zanimati, a mi ili oni mogu vas o tome kontaktirati poštom ili telefonom.

Ako ne želite da vaše podatke koristimo na ovaj način ili da vaše podatke proslijedimo trećim stranama u marketinške svrhe, pošaljite nam email na support@bizzwithme.com ili poštom na Ulica Hrvatske Republike 17b, 31000 Osijek, Hrvatska da se odjavite od ove usluge.

OBJAVLJIVANJE VAŠIH INFORMACIJA

Vaše osobne podatke možemo otkriti bilo kojem članu naše grupe, što znači našim podružnicama, našem konačnom holdingu i njegovim podružnicama.

Vaše osobne podatke možemo otkriti trećim stranama i pobrinut ćemo se da takve treće strane koje pohranjuju ili obrađuju osobne podatke u naše ime imaju odgovarajuće zaštitne mjere kako bi osigurale poštivanje GDPR-a.

U slučaju da prodamo ili kupimo bilo koji posao ili imovinu, u tom slučaju vaše osobne podatke možemo otkriti budućem prodavaču ili kupcu takvog posla ili imovine.

Ako smo dužni otkriti ili podijeliti vaše osobne podatke u skladu sa zakonskom obvezom ili provesti ili primijeniti naše uvjete korištenja i druge ugovore; ili za zaštitu prava, vlasništva ili sigurnosti BizzWithme, naših klijenata ili drugih.

VAŠA PRAVA

Imate pravo tražiti da ne obrađujemo vaše osobne podatke u marketinške svrhe. Obično ćemo vas obavijestiti (prije prikupljanja vaših podataka) namjeravamo li koristiti vaše podatke u takve svrhe ili namjeravamo otkriti vaše podatke bilo kojoj trećoj strani u te svrhe. Možete iskoristiti svoje pravo da spriječite takvu obradu potvrđivanjem određenih okvira na obrascima koje koristimo za prikupljanje vaših podataka. Pravo također možete ostvariti u bilo kojem trenutku kontaktirajući nas na support@bizzwithme.com ili Ulica Hrvatske Republike 17b, 31000 Osijek, Hrvatska

Naše web mjesto može s vremena na vrijeme sadržavati veze do i od web mjesta naših partnerskih mreža, oglašivača i podružnica. Ako slijedite vezu do bilo kojeg od ovih web mjesta, imajte na umu da ta web mjesta imaju vlastita pravila o privatnosti i da ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za te politike. Molimo provjerite ova pravila prije nego što pošaljete bilo kakve osobne podatke na ove web stranice.

PRISTUP INFORMACIJAMA

Zakon vam daje pravo pristupa podacima koji se čuvaju u vezi s vama kako se obrađuju, gdje i u koju svrhu. Vaše pravo pristupa može se ostvariti u skladu sa Zakonom, a mi ćemo pružiti kopiju osobnih podataka, besplatno, u elektroničkom obliku. Obrađivat ćemo samo podatke koji su prijeko potrebni za izvršavanje njegovih dužnosti, kao i ograničavanje pristupa osobnim podacima onima koji trebaju izvršiti obradu. Za očito neutemeljene ili pretjerane zahtjeve mogu se naplatiti razumne naknade.

ONLINE OGLAS KORISTIMO ZA

Google analytics i re-marketing

Naše web stranice koriste Google Analytics i Googleovu tehnologiju za ponovni marketing. Ova tehnologija omogućava korisnicima koji su već posjetili naše mrežne usluge i pokazali zanimanje za naše usluge da vide ciljano oglašavanje na web mjestima Google partnerske mreže. Isto tako, mogu se obratiti korisnicima koji su slični posjetiteljima naših web stranica. Oglašavanje će se prikazivati korištenjem web kolačića. Korištenjem kolačića ponašanje korisnika na web mjestu može se analizirati i naknadno koristiti za pružanje ciljanih preporuka za proizvode i oglašavanje na temelju korisnikovih interesa.

Ako više ne želite primati ciljano oglašavanje, možete onemogućiti upotrebu kolačića u ove svrhe putem Google . Korisnici mogu deaktivirati upotrebu kolačića od strane nezavisnih pružatelja usluga posjetom web mjestu za deaktiviranje Network Advertising Initiative. </ A >

Napominjemo da Google ima vlastita pravila o zaštiti podataka koja su neovisna od naših. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost niti odgovornost za njihove politike i postupke. Pročitajte Googleova pravila o privatnosti prije upotrebe naših web stranica. Kako Google koristi podatke

PROMJENE NAŠE POLITIKE PRIVATNOSTI

Sve promjene koje u budućnosti napravimo u našoj politici privatnosti bit će objavljene na ovoj stranici i po potrebi obaviještene e-poštom.

KONTAKT

Pitanja, komentari i zahtjevi u vezi s ovom politikom privatnosti dobrodošli su i trebaju biti upućeni na Ulica Hrvatske Republike 17b, 31000 Osijek, Hrvatska.